FATTA SAMTYCKE

 

 

 

Fatta Samtycke är ett treårigt projekt inom föreningen Fatta som utforskar och skapar samtyckeskultur. Utgångspunkten är att om samtycke ska fungera i sexuella situationer, behöver en grund av samtycke finnas i alla möten mellan människor.

Aktuellt

Fatta Samtycke åker till Almedalen

Den 5:e juli finns några av våra samtyckesaktivister på plats i Almedalen för att workshoppa om samtyckeskultur med Almedalsbesökarna. Mer info kommer snart.

Workshops & utbildningar

Vill du anordna en workshop eller utbildning på din arbetsplats/skola/förening? Läs mer här och kontakta oss för förfrågningar. Samtyckesgrupper och projektledare håller löpande workshops, men trycket är högt, så vi kan inte lova något. Vill du vara säker på att få en utbildning efter lanseringen av våra metoder? Boka in oss redan nu.

Vi preppar samtyckesmässa

I november släpper vi äntligen vårt metodmaterial! Det blir med pompa och ståt på en samtyckesmässa i Stockholm. Mer info kommer snart.

Månadens tema: Relationen med sig själv

Den här månaden utforskar grupperna hur vi kan använda kroppen för att öva på att inte gå över våra egna eller andras gränser. De experimenterar också med metoder för att lyssna inåt och diskuterar hur vi kan hantera vår egen och andras osäkerhet.