SAMARBETA MED FATTA!?

KREATÖR! FATTA söker samarbetsparners till ny merch. Det kan handla om smycken, tröjor, kepsar, fejktatueringar, pins, prints, tavlor eller något helt annat! Detta gör du PRO BONO, vi står såklart för alla omkostnader i produktionen, men vinsten går till FATTA-kampanjen. Du får ett fett PR-värde och nya kunder/kontakter/samarbetspartners. Läs mer om vårt första samarbete med kreatören Johanna N här nedan. Maila din idé till info@fatta.nu och svara på följande frågor 1. Vilken produkt vill du göra tillsammans med oss? 2. Skicka en länk till din hemsida/bifoga information om ditt företag/verksamhet 3. Vem är du och varför vill du samarbeta med FATTA?
Vi kommer sedan att välja ut en eller flera samarbetspartners och återkoppla till er i mitten av januari.
1. Hej Johanna! Du var den första kreatören som ingick ett samarbete med FATTA! Vem är du?
Jag heter Johanna Nilsson, bor i Umeå och står bakom smyckesmärket JohannaN. JohannaN skapar smycken i mötet mellan norrländsk design och thailändskt hantverk och ses på artister som bl a Cleo, Adam Tensta, Laleh, Kajsa Grytt och Dennis Lyxzen. Hållbart mode och Slow Fashion är det jag brinner för och är det jag hoppas kunna förmedla genom allt jag gör.
2. Varför ville du samarbeta med FATTA?
Jag har, innan jag startade JohannaN, arbetat mycket ideellt för bl a Röda Korsets Ungdomförbund och jag älskar peppen det engagemanget ger. Och den känslan fick och får jag verkligen från FATTA – så att då kunna bidra med ett smycke kändes självklart underbart. Sen att det i slutändan drog in 40 000 kr direkt till kampanjen gör ju att det känns ännu roligare!
3. Vad har samarbetet gett dig?
Det har varit mycket jobb men absolut värt det! Att se så många människor samlas kring en fråga och tillsammans sprida och driva framåt för en förändring är fantastiskt, solidaritet och kamplust på högsta nivå gör mig på allvar genuint lycklig. Dessutom har samarbetet gjort att fler fått upp ögonen för mina smycken och vad JohannaN gör annars, och det är värt väldigt mycket för mig. Jag har arbetat gratis och inte tjänat några pengar (Smycket kostade 395 kr och 200 kr gick oavkortat till kampanjen, övriga pengar var moms samt täckte kostnaderna för produktion och distribution), men värdet jag fått tillbaka i form av marknadsföring och kärlek är sjukt stort!
4. Har du någon uppmaning till andra kreatörer som skulle vilja samarbete med FATTA?
Kör på! Jag hoppas att många många fler hakar på och göra samma sak som gjordes med FATTA-smycket. Det är, förutom att få ingå i ett fantastiskt sammanhang, en otrolig chans att få synas och visa upp sitt arbete. Så om du är en person som älskar att arbeta med det du brinner för – skapa något för FATTA och jag lovar att många bra kontakter, samarbeten och möjligheter kommer att dyka upp!

fatta-pressfoto-01long

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy