PREMIÄR FÖR #FATTAPODDEN

Nu är det äntligen premiär för #FATTAPODDEN! I premiäravsnittet berättar Ida Östensson och Vanessa Marko historien bakom Fatta-kampanjen. Hur det hela startade, vad som har hänt under året och vad som kommer att hända härnäst! Detta avsnitt spelades in i februari, timmarna innan Fatta vann Årets Original på Kingsize Magazines gala. Så småningom kommer podden även att finnas tillgänglig på iTunes, men så länge kan du lyssna på podden HÄR eller på FATTA’s Soundcloud.

fatta-cover

#FATTAPODDEN är ett samtal om samtycke vid sex i praktik och lagstiftning. Vi håller inte nödvändigtvis med varandra men är lyhörda och pratar om det.

#FATTAPODDEN leds av Ida Östensson från Crossing Boarders och Vanessa Marko från Femtastic – två av initiativtagarna till den framgångsrika Fatta-kampanjen som blivit en rörelse i hela Sverige.

I varje avsnitt bjuds en gäst in för att diskutera olika företeelser inom ramen för Fatta. Det kan exempelvis handla om sexualitet, porr, lagstiftning, våldtäktskultur, maskulinitetsnormer etc. Vanessa fokuserar på kulturpersonligheter, medan Ida tar in höjdare inom politik, förebyggande arbete och forskning.

FATTA STORHETEN!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy