Planeringsmöte inför ev. manifestation!

Välkomna på tisdag den 14/1 kl.16.00 på ett möte för att diskutera en eventuell manifestation mot sexuellt våld.
Det har varit många aktörer som pratat om och planerat att göra något kring den ständigt aktuella frågan om sexuellt våld, rättsväsendets brister och behovet av en samtyckeslagstiftning.
Hösten var extremt intensiv och många har engagerat sig kring detta. Under julen drogs hashtagen mörkertalet igång. Förra veckan var representanter från kvinnorörelsen och träffade Beatrice Ask och lämnade över våra gemensamma krav som ni kan läsa HÄR!
Nu har debatten blossat upp medialt igen på grund av DENNA friande dom.
Det har varit flera initiativ från många olika håll. Olika privatpersoner och aktörer har de senaste dagarna börjat planera för demonstrationer/manifestationer inom den absolut närmsta framtiden så därför är det viktigt att vi ses på tisdag.
För att gå i samlad trupp kring detta bjuder jag nu in till ett möte, snabbt inpå jag vet, men det är därför att det redan finns massa planer snabbt i tiden och därför behöver vi samla oss tidigt i processen för att se om vi kan samorganisera oss eller om vi ska köra olika saker var och en för sig.
Välkomna kl.16.00 till Tobaksspinnargatan 1 (längst ner i hörnet, vid Lasse i parken) i Hornstull. Det ryms ca. 20 personer i det mötesrummet och bli vi fler behöver vi en plan B i närheten.
Alla som har intresse av och/eller jobbar med frågan är välkomna! Skicka ett mail till ida@crossingboarders.se om ni kommer.
Hoppas verkligen ni kan komma loss, om EJ skicka era tankar på mail.
Skicka gärna denna inbjudan till alla som berörs som missats i detta mail.
Vi samlas kring frågan, syftet går först!
Allt gott.
Ida Östensson www.fatta.nu

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy