KLUBB SAMTYCKE – EN KÄRLEKSFEST

10511290_811462375594887_1347225423427729004_n
Var: Etablissemanget Södra Teatern
När: 14 februari 22.00-02.00 (OBS! Panelsamtal kl. 22.30)
Inträde: 100 kr
FATTA firar alla hjärtans dag med en stor samtyckes- och kärleksfest på Etablissemanget på Södra Teatern i Stockholm. Vi börjar kvällen med ett panelsamtal där vi lyfter blicken och fokuserar framåt; hur kan vi tillsammans skapa en samtyckligare kultur? Kvällen mynnar sedan ut i en stor peppfest där vi kickar igång 2015 som det stora samtyckesåret! Kvällen bjuder på stora överraskingar, hiphop, kärleksballader, tävlingar, release av fattamössor, selfiehörna m.m m.m. Kärlek, respekt och samtycke är som sig bör ledorden denna kväll!
♥ ♥ ♥ PANELSAMTAL ♥ ♥ ♥
Paula från https://vardagsrasismen.wordpress.com/
Jojo från http://www.hbtqkojan.se/
Shahab från http://fatta.nu/fatta-man/
Moderator: Sofi, styrelseledamot FATTA
♥ ♥ ♥ DJ’s ♥ ♥ ♥
♥ May Dar är inte bara ena halvan av rapduon ANAYE, utan även producent och DJ som de senaste åren figurerat både på och bakom Stockholms musikscen. Hon har drivit prisnominerade klubben Syrran Sthlm och arrangerat feta events under Klubb Femtastic, turnerat med konceptet Femtastic Sound och har tillsammans med sin vapendragare Beastie listats som en av Sveriges mest lovande up & comin’ akter just nu. Bakom skivspelarna bjuder hon alltid på de bästa fynden ur biblioteket, förbered dig på en nostalgisk trip med attitydproblem!
♥ Kippshu langar hiphop, reggae, dancehall och afrobeats. Hon har en förkärlek för svensk hiphop, kvinnliga artister och har svårt att stå still, precis som dansgolvet. Med sitt hjärta och känsla för musiken hon spelar bygger hon upp stämningen med tunga mixar och feta selections. Hon har redan från start utmärkt sig med sin energi och glädje när hon spelar och levererar alltid vibbiga dansgolv!
♥ Julia Rio, kreatören och skaparen av FATTA-mössorna som släpps denna kväll kommer även stå bakom skivspelarna och bjuda på mix av hiphop, rnb och kanske en och annan gammal guilty pleasure kärlekshit om feelingen kickar in!
♥ ♥ ♥ LIVE ♥ ♥ ♥
Överraskningarnas överraskning i form av en hemlig men helt fantastisk artist. Kom i tid och missa inte!
Håll koll på Facebook-eventet HÄR 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy