#FATTATATTOO!

Pressmeddelande #fattatattoo 2014-05-18
FATTA är en rörelse som arbetar för att samtycke i samband med sex ska vara en självklarhet, både i praktik och lagstiftning.
Redan från början har vi i FATTA haft ett nära samarbete med olika kreatörer för att både involvera och tilltala så många som möjligt i kampen mot sexuellt våld. Vi vill nu presentera kampanjen #fattatattoo som vi gjort tillsammans med konstnärerna Vilda och Emma från BläckByrån Wga.
Idag lägger omkring 100 mer eller mindre kända profiler upp bilder på sig själva med gnuggisar (fejktatueringar) designade av ovanstående konstnärer. Vi i FATTA har kontaktat en mängd olika personer och några av de som tackat ja till att vara med i kampanjen är Babben Larsson, Erik Rapp, Lars Ohly, Redline Recordings, Annie Lööf och Timbuktu men med oss har vi också många, många fler som aktivt väljer att ta avstånd från sexuellt våld. Det är vi alla tillsammans som utgör FATTA som rörelse!
De olika fattagnuggisarna kommer alltså synas i sociala medier såsom Facebook och Instagram. Under hashtagen #fattatattoo kommer du kunna titta på alla bilder som lagts upp. Förbered dig på en färgfest, men heads up! Det finns en twist. Någon av bilderna kommer inte att föreställa en gnuggis, utan en riktig tatuering. Vi vill att alla ska vara spanare för en dag och leta efter bilden på den riktiga tatueringen. När du tror att du har hittat den rätta bilden kommenterar du under den. Vi samlar alla de som kommenterat på rätt bild och lottar fram en vinnare som får ett finfint FATTA-pris!
Låt sökandet börja!
fattatattoo
/En drös FATTA-aktivister
www.fatta.nu
IG: @fattanu
TW: @FATTANU
FB: FATTA
www.vildaart.com
IG: @madnoras @vilda12
FB: Vilda Art Tatuering
Kontaktperson:
Ida Östensson
ida@crossingboarders.se
0705440798
 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy