#FATTASKATE DEL 3

#FATTASKATE del 3.

TACK alla skateboardåkare som deltog i ‪#‎FATTASKATE‬ – kampanjen! Vi är så glada över allt engagemang!

Alla ni som inte hann bli en av de 100 som anmälde sig och därför inte fick en fatta-griptape skickad till er – Ni behöver inte vara ledsna! Ni kan vara med ändå! Spraymallen finns gratis att ladda ner på www.fatta.nu/fattaskate och är bara för er att ladda ner, skriva ut, skära ut och spraya på din bräda! Vi säljer även Fattabrädor tillsammans med Peoma (designad av Sofie Nilsson) som finns i shoppen på hemsidan.

Tack Moyo Streetwear Umeå för att ni sponsrade med 100 stycken griptapes! Tack Martin Ander för spraymallen! Tack John Lind & Johan Forsberg för spons för alla utskrifter på hur skateboardåkare kan agera mot sexuellt våld i vardagen. Tack Sveriges Skateboardtidning Giftorm för att ni gjorde ett fett reportage om kampanjen och spred budskapet i senaste numret! Tack Tacky Sverige för alla era delningar om kampanjen!! (läs här:http://www.tacky.se/skateboard/article/?id=137189, härhttp://www.tacky.se/skateboard/article/?id=133424 och härhttp://www.tacky.se/skateboard/article/?id=132821).
Men framförallt – Tack Pramono Olof Valentin Salmonsson för att du projektlett hela kampanjen!!
OBS GÖR FÖLJANDE PÅ FATTAs Facebook och inte i detta kommentarsfält/på denna bild: Tagga alla skateboardåkare som borde spraya sin bräda, tagga (i kommentarsfältet) alla föreningar som borde skriva ut mallen och erbjuda alla besökare att bli en del av rörelsen, tagga alla skatebutiker o dyl som borde sälja brädan. OCH ni som är med på bilden. Tagga er själva på bilden!
#FATTASKATE ‪#‎FATTAMAN‬ ‪#‎SKATAREFÖRSAMTYCKE‬
fattaskate2

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy