Fattapodden pratar #killmiddag

Du har säkert hört talas om killmiddag, kanske varit på en eller velat gå på en. Men hur gör en? Vad pratar en om? Blir det inte stelt? Är det verkligen den som går på en killmiddag som behöver en killmiddag? Hör Fattapoddens Pierre Dackmo prata med två vänner han har lärt känna via killmiddagar; Samuel Björklund och Egil Landvall. Resultatet blir ett fint, nära och ärligt samtal – killmiddagsveteraner emellan.
Del 1
I del ett av två av detta avsnitt pratar de bland annat om sina personliga erfarenhet kring att gå på killmiddag, hur en killmiddag egentligen går till och om hur de själva upplevt det är dela med sig om sånt som killar sällan delar med sig av till andra killar.


Del 2
I del två av två av detta avsnitt pratar de bland annat om hur killmiddagar kan bidra till ökad jämnställdhet, vilken väg som rörelsen ska ta i framtiden för att nå ut till flera och om att gå på killmiddag kan bidra till att minska sexuellt våld och bidra till en samtyckesskultur i samhället. Sist i avsnittet ger de även sina personliga tips och råd till er som själva skulle vilja gå på eller anordna en killmiddag.


Den facebookgrupp som nämns i avsnittet hittar ni genom att söka på Killmiddag Online på Facebook. Glöm inte att svara på de obligatoriska ansökningsfrågorna. Läs mer om killmiddag och få ytterligare inspiration hos Allt vi inte pratar om.
Stort tack till Samuel Björklund och Egil Landvall för er medverkan och tack till Zebra Studios i Umeå för studio.
Vill du komma i kontakt med oss som gör Fattapodden? Mejla fattapodden@fatta.nu
Pierre Dackmo har producerat, programlett och klippt detta avsnitt.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy