Fattapodden #10 – Tillsammans blir vi starka igen

I det tionde avsnittet av fattapodden gästas vi av samhällshjältarna tillika grundarna till föreningen Tillsammans, Emma Blomdahl och Julia Östfeldt. Ta en paus från vardagens brus och lyssna, i det här avsnittet pratar vi om våldtäkt, samtycke och att vara nära någon som har blivit eller är utsatt. Med andra ord är detta kunskap alla bör ha. Glöm inte att gilla, kommentera och sprid. Tillsammans är vi starka. 
”Det är inte händelsen i sig som har gjort mig starkare utan det är vad jag gjort med det.”

Det finns nu en unik chans att se Julia och Emma in action.
Den 18 maj kl 18.00-19.30 bjuder Föreningen Tillsammans in till en kväll där vi diskuterar det sexuella våldet i samhället, dess konsekvenser och vad vi behöver göra för att krossa det sexuella våldet. Eventet hittar du här.
Klicka här för att besöka Föreningen Tillsammans hemsida.
Har du blivit utsatt för sexuellt våld och vill prata med någon, eller bara dela din berättelse? Tryck här för att komma i kontakt med Julia och Emma eller mejla här. Du har rätt till stöd och hjälp.
Ifall du som lyssnat på podden vill ta kontakt med Föreningen Tillsammans för vidare frågor, förfrågningar om föreläsningar eller annat mejla dem genom att klicka här.
Ifall du inte fick nog av Ida Östessons kloka ord , kan du lyssna på repeat här.
Tack till Emma och Julia för medverkan, samt till Dieselverkstaden för att vi fick låna er fantastiska studio och Adam Hessle för klippning!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy