"DET BÖRJAR MED MIG" OFFICIELL VIDEO OCH SPOTIFY RELEASE!


I höstas ingick Fatta Man ett unikt samarbete med artisterna Zacke, Erik Rapp, Adam Tensta och Parham. I en intensiv process vred och vände artisterna och Fatta Mans projektledare på de normer som finns kopplade till att vara kille, mansrollen och machokulturen.
NU är den efterlängtade musikvideon till låten här och i samband med det släpps även låten på Spotify. Regissör till videon är Måns Nyman som tidigare gjort musikvideos åt Rosh, Zara Larsson och Veronica Maggio. Såhär säger Måns om tankarna bakom musikvideon:
“Grupptrycket kan vara otroligt begränsande men en positiv gemenskap kan även lika befriande. Videon handlar om vikten av att bryta sig ur sina mönster och våga släppa in nya idéer, men även om att som man hitta sätt att släppa ur sig de känslor man har.”

Musikvideon kommer att premiärvisas idag på Umeå Open. Innan filmvisningen anordnas ett panelsamtal om dagens och morgondagens manlighet. Senare ikväll mellan 21.00-02.00 tar Fatta Man över scenen Guitars på Umeå Open! Kvällen är fylld med grym musik och liveframträdande av bland annat Fatta Man-artisterna, hela schemat hittar du här nedan.
FATTA MAN PÅ UMEÅ OPEN:
LÖRDAG 28/3
16.00 VÄVENFIKET
Panelsamtal om dagens och morgondagens manlighet.
I panelen:
William Spetz – skådespelare
Adam Tensta – artist
Magnus Stenius – forskare
Svante Tidholm – projektledare för Fatta Man
Moderator: Ida Östensson, grundare Crossing Boarders, Fatta
LÖRDAG 28/3
21.00-02.00 GUITARS
21.00-22.00 Elin X Mima
22.00-22.30 MARLENE
22.30-23.00 Elin X Mima
23.00-23.30 Systraskap
23.30-00.00 Caotico DJ-set
00.00-00.45 FATTA MAN – ”Det börjar med mig”
00.45-02.00 Mash Up International
BILJETTER TILL UMEÅ OPEN: https://billetto.se/sv/umeaopen
Lyssna på låten på Spotify: 

 
FATTA MAN är en satsning inom FATTA, initerat av organisationerna Män för Jämställdhet, @Crossing Boarders, och Femtastic med finansiering från Arvsfonden

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy