LANSERING: TE & SAMTYCKE-FILMEN

NU lanseras den svenska översättningen av den virala succéfilmen Te & Samtycke!!
Och senare idag kl 15-16 arrangerar FATTA och FATTA MAN ett release-te party som hålls utanför Riksdagen. Så kom och häng med oss drick te om du vill, prata om samtycke och sätt press på politiker och makthavare!
Hjälp till att sprida filmen och hålla liv i samtalet om hur vi skapar en samtyckeskultur. Tillsammans kan vi göra skillnad!
All info om release te-partyt hittar du på fatta.nu och i eventet https://www.facebook.com/events/1540137902958233/?active_tab=highlights

Med tillstånd av rockstardinosaurpirateprincess.com och Blue Seat Studios. Copyright © 2015 RockStarDinosaurPiratePrincess and Blue Seat Studios. Images are Copyright ©2015 Blue Seat Studios.

Fatta Jobbet

Vill du förebygga sexuella trakasserier på ett lekfullt sätt som stärker gemenskapen i arbetslaget? Under hösten 2019 erbjuder Fatta gratis utbildningar om samtyckeskultur för arbetsplatser i offentlig sektor. Är du chef eller anställd på en förskola, vårdcentral, parkförvaltning, arbetsförmedling eller liknande? Kolla in våra utbildningspaket nedan och anmäl intresse här. De kostnadsfria utbildningarna är begränsade, så

Fortsätt läsa inläggetIkon som länkar till innehållet.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om Fattas integritetspolicy