Utbildningar & workshops

 

Vill du anordna en utbildning eller workshop i samtyckeskultur? Det kan vara privat eller inom en arbetsplats, skola eller förening.  Samtyckesgrupper och projektledare håller löpande workshops fram till projektavslut, men trycket är just nu högt, så vi kan inte lova något.

Workshops

Under 1,5 timme granskar vi den vardag som ofta tas för given på ett interaktivt, roligt och tankeväckande sätt. Som deltagare får du testa på ett urplock av de teman som Fatta Samtyckes pilotgrupper arbetat med under 1,5 års tid. Du får reflektera och diskutera. När du går hem tar du med dig enkla och direkta verktyg för att öva på samtycke i din egen vardag. Workshopen bygger på projektets metodmaterial för att främja en samtyckeskultur. Vi anpassar workshopen efter målgrupp.

Utbildningar

Efter lanseringen av metodmaterialet erbjuder vi mer djupgående utbildningar i samtycke och samtyckeskultur. Vill ni bygga samtyckeskultur på din arbetsplats? Eller vill ni utbilda er skolas lärare i att lära ut samtycke? Utbildningens innehåll utgår från vårt metodmaterial, men anpassas efter era önskemål och målgrupp.

Vill du vara säker på att få en utbildning eller workshop? Skicka en förfrågan till samtycke@fatta.nu redan idag.